Παρασκευόπουλος: Ίσως αργήσει η δίκη της Χρυσής Αυγής, θα αποφυλακιστούν οι κρατούμενοι

«Το σύμφωνο συμβίωσης θα είναι το πρώτο νομοσχέδιο»

Παρασκευόπουλος: Ίσως αργήσει η δίκη της Χρυσής Αυγής, θα αποφυλακιστούν οι κρατούμενοι

Την εκτίμηση ότι θα αργήσει η δίκη της Χρυσής Αυγής και πως θα αποφυλακιστούν οι προφυλακισμένοι βουλευτές του κόμματος εξέφρασε ο Νίκος Παρασκευόπουλος στον Βήμα FM.

«Η Δικαιοσύνη, λόγω υποστελέχωσης, εμφανίζει καθυστερήσεις. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην καθυστέρηση της δίκης της Χρυσής Αυγής και στην αποφυλάκιση βουλευτών της, λόγω της παρέλευσης του 18μηνου της προσωρινής κράτησης» τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης και πρόσθεσε: «Όταν οι κατηγορούμενοι είναι πολλοί, οι μάρτυρες είναι πάρα πολλοί και η κατάθεση του καθενός θέλει ένα χρονικό διάστημα και βεβαίως υπάρχουν και άλλες δίκες, δεν μπορεί η Δικαιοσύνη να αφήνει τα έργα της και να ασχολείται με μια υπόθεση».

Ο κ. Παρασκευόπουλος τόνισε ότι το σύμφωνο συμβίωσης θα είναι το πρώτο νομοσχέδιο του υπουργείου που θα έλθει στη Βουλή, ενώ σημείωσε ότι οι φυλακές ύψιστης ασφαλείας θα καταργηθούν.

«Ο τύπος των σωφρονιστικών καταστημάτων Γ’ Τύπου θα καταργηθεί. Βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε πτέρυγες με αυξημένα μέτρα ασφάλειας, διάσπαρτες σε όλη την χώρα» κατέληξε ο υπουργός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top