Κορωνάκης (γραμματέας ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ): Δημοψήφισμα ή εκλογές αν φθάσουμε σε οριακό σημείο

«Δεν θα έρθει στη Βουλή η συμφωνία με τους δανειστές»

Κορωνάκης (γραμματέας ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ): Δημοψήφισμα ή εκλογές αν φθάσουμε σε οριακό σημείο

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο για δημοψήφισμα ή πρόωρες κάλπες ένα κριθεί αναγκαία ο Τάσος Κορωνάκης.

«Αν φτάσουμε σε οριακό σημείο, είναι λογικό κάποια στιγμή να ζητήσουμε τη γνώμη του λαού. Θα το δούμε όταν έρθει η ώρα» δήλωσε στο Mega ο νέος γραμματέας τη ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κορωνάκης απάντησε στις νέες αιχμηρές δηλώσεις του Σόιμπλε, λέγοντας ότι ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ έχει πλέον καταλάβει ότι «υπάρχει μια κυβέρνηση στην Ελλάδα που είναι αποφασισμένη να μην του λέει “ναι” σε κάθε επιθυμία του και αυτό έχει κόστος για τον ίδιο και στη γερμανική κοινή γνώμη». Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι ο Σόιμπλε πιο πολύ απευθύνεται στο εσωτερικό της Γερμανίας, θέλοντας να δείξει «ότι εξακολουθεί να είναι σκληρός».

Αναφερόμενος, εξάλλου, στη συμφωνία με τους δανειστές, ο νέος γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι «δεν θα έρθει στη Βουλή», ενώ σχολιάζοντας τις αντιδράσεις κάποιων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα πείσουν την κοινωνία για την αναγκαιότητά της».

Ο ίδιος έκανε λόγο για «χρόνο που κερδήθηκε» και τόνισε πως «η συμφωνία θα κριθεί από τις μάχες που θα δοθούν μέρα με τη μέρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top