Λαζαρίδης για ανακοίνωση ΕΛΚ: Να μην αναπαράγει ο ΣΥΡΙΖΑ κάθε συκοφαντία που δημοσιεύεται

«Θα προχωρήσω σε μηνύσεις για τα περί “προδοσίας”»

Λαζαρίδης για ανακοίνωση ΕΛΚ: Να μην αναπαράγει ο ΣΥΡΙΖΑ κάθε συκοφαντία που δημοσιεύεται

Παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του Mega έκανε ο σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Η αιτία ήταν μια αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη πως ο ίδιος ήταν ο «εμπνευστής και βασικός συγγραφέας» της ανακοίνωσης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, βάσει δημοσιεύματος κυριακάτικης εφημερίδας.

«Είμαι στη διαδικασία να κάνω μήνυση στην εφημερίδα που το έγραψε. Είμαι υποχρεωμένος από εκεί και ύστερα όσο μπορώ να το διαψεύδω» τόνισε ο κ. Λαζαρίδης.

«Είναι ανόητο να ισχυρίζονται ότι ο σύμβουλος ενός πρωθυπουργού γράφει ένα κείμενο που θα το υπογράψουν 11 πρωθυπουργοί. Θα παρακαλούσα τον Νίκο (σ.σ.: εννοεί τον κ. Φίλη), που τον ξέρω από παλιά, να αποφεύγει κάθε συκοφαντία που δημοσιεύεται» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο σύμβουλος του κ. Σαμαρά ξεκαθάρισε στη συνέχεια πως αυτό δεν σημαίνει ότι παίρνει αποστάσεις από την ουσία της ανακοίνωσης: «Δεν παίρνω απόσταση από το κείμενο. Φτιάξανε μια “προδοσία” και μου την απέδωσαν και μένα. Πρώτον δεν είναι προδοσία, είναι ένα κείμενο το οποίο έχει προσυπογράψει στη συνέχεια η κυβέρνηση όπως φαίνεται από το κείμενο του Eurogroup και δεύτερο δεν υπάρχει “προδότης”».

«Δεν είχα καμία πρόθεση. Ανέφερα τι γράφτηκε. Δεν υπήρξε καμία διάψευση εδώ και τόσες ημέρες από εσάς. Χαίρομαι που ξεκαθαρίστηκε» σχολίασε από την πλευρά του ο κ. Φίλης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top