Θέλουν αυτοκίνητα και αστυνομικούς ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε τι έγινε στη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος

Θέλουν αυτοκίνητα και αστυνομικούς ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

​Μπορεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να έλεγε προεκλογικά ότι καταργούνται τα βουλευτικά αυτοκίνητα και ότι οι βουλευτές θα μετακινούνται με δικά τους μέσα, ωστόσο αυτό όπως φαίνεται δεν είναι εφικτό, ούτε και για όλους επιθυμητό!

Κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με πρωτοβουλία της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντο��ούλου, ορισμένοι βουλευτές της … επαρχίας εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους, εξηγώντας πόσο απαραίτητο τους είναι το όχημα από την στιγμή που είναι συνέχεια στους δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με τη συμφωνία που είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος του 2015, το κόστος για το κάθε βουλευτικό αυτοκίνητο είναι 9.000-10.000 ευρώ. Η κα Κωνσταντοπούλου δεσμεύτηκε πως το ζήτημα αυτό θα εξετασθεί. Με απλά μαθηματικά (10.000*300βουλευτές)=3.000.000 ευρώ συνολικό κόστος το χρόνο, μόνο για τα οχήματα!

Ένα άλλο θέμα που τέθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση είναι το ζήτημα με τους αστυνομικούς οι οποίοι συνοδεύουν τους βουλευτές. Κάθε βουλευτής δικαιούται δύο αστυνομικούς, αλλά ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης «έκοψε» τον έναν, με αποτέλεσμα, όταν ο ένστολος παίρνει ρεπό, ο βουλευτής να μένει απροστάτευτος. Εκφράστηκαν λοιπόν κάποια παράπονα, τα οποία όπως είπε, η κα Κωνσταντοπούλου θα τα δουν μελλοντικά.

ΒΙΝΤΕΟ STAR LIVE U

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top