Νέους αρχηγούς ΓΕΣ και ΓΕΑ επέλεξε το ΚΥΣΕΑ

Παραμένει Α/ΓΕΕΘΑ ο Μιχάλης Κωσταράκος

Νέους αρχηγούς ΓΕΣ και ΓΕΑ επέλεξε το ΚΥΣΕΑ το οποίο συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Όπως αποφασίστηκε, στη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ παραμένει ο Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος (τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο όταν και ο αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ενωσης), ενώ νέος Α/ΓΕΣ τοποθετείται ο Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, μέχρι σήμερα Διοικητής της 1ης Στρατιάς.

Αρχηγός ΓΕΝ παραμένει ο Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ενώ στη θέση του Α/ΓΕΑ τοποθετείται ο Αντιπτέραρχος Χρήστος Βαϊτσης, μέχρι σήμερα Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας.

Ο μέχρι τώρα Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς κρίθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του, προάγεται στο βαθμό του Στρατηγού εν αποστρατεία και του απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Αρχηγού ΓΕΣ.

Ο μέχρι τώρα Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Ευάγγελος Τουρνάς κρίθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του, προάγεται στο βαθμό του Πτεράρχου εν αποστρατεία και του απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Αρχηγού ΓΕΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top