Φ. Κουβέλης: «Δεν ηττήθηκε η πολιτική της ΔΗΜΑΡ, αλλά το κόμμα»

Τι λέει για το ενδεχόμενο παραίτησής του από την ηγεσία του κόμματος

Φ. Κ��υβέλης: «Δεν ηττήθηκε η πολιτική της ΔΗΜΑΡ, αλλά το κόμμα»

​Την πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογική ήττα της 25ης Ιανουαρίου, έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Ιόνιον Fm και στον Δ. Στρουμπάκο, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλης.

Ο κ. Κουβέλης υποστήριξε ότι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου δεν ηττήθηκε η πολιτική της ΔΗΜΑΡ, αλλά το κόμμα, ενώ άφησε αιχμές και για όσα στελέχη το εγκατέλειψαν τη δυσκολότερη στιγμή και συντάχθηκαν με το Ποτάμι.

Όπως είπε, πολλοί ψηφοφόροι της ΔΗΜΑΡ, ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αποκάλυψε ότι σύντομα θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, ώστε να ενημερωθεί για τις διαπραγματεύσεις και τη συμφωνία στο Eurogroup.

Ερωτηθείς για το αν έχει μετανιώσει που δεν συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουβέλης απάντησε ότι δεν είχε δεσμευτεί σε μια συνεργασία, οπότε δεν έχει τίποτα για το οποίο πρέπει να μετανιώσει.

Ο Φ. Κουβέλης, τόνισε επίσης ότι το θέμα της παραίτησής του θα τεθεί στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου, ενώ δεν έκρυψε και την αντίθεσή του για την συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, λέγοντας ότι δεν έχει πολιτικά χαρακτηριστικά.

Τέλος σχολίασε και την στάση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα, δηλώνοντας με νόημα ότι δεν χρειαζόμαστε μια γερμανική Ευρώπη, αλλά μια ευρωπαϊκή Γερμανία.

Ακούστε τη συνέντευξη του προέδρου της ΔΗΜΑΡ...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top