Στο μικροσκόπιο η «λίστα Βαρουφάκη»: Σε εξέλιξη το κυβερνητικό συμβούλιο

Λαφαζάνης: Να δούμε συγκεκριμένες και ξεκάθαρες διατυπώσεις

Στο μικροσκόπιο η «λίστα Βαρουφάκη»: Σε εξέλιξη το κυβερνητικό συμβούλιο

Στο μικροσκόπιο τη «λίστα Βαρουφάκη», που απεστάλη στους εταίρους ενόψει της σημερινής τηλεδιάσκεψης του Eurogroup, βάζει το κυβερνητικό συμβούλιο, το οποίο συνεδριάζει αυτή την ώρα.

Όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, στη λίστα των μεταρρυθμίσεων περιλαμβάνεται ανάμεσα στα άλλα ως στόχος η μελλοντική αύξηση του κατώτατου μισθού, αλλά και η αναμόρφωση του μισθολογίου των δημοσίων υπαλλήλων, χωρίς όμως αύξηση του μισ��ολογικού κόστους.

Προσερχόμενος ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε ότι «τώρα θα τα δούμε τα μέτρα» και εξέφρασε τον προβληματισμό του για το πόσο εξειδικευμένα είναι: «Πρέπει οι διατυπώσεις να είναι συγκεκριμένες και ξεκάθαρες ώστε να μην υπάρχουν αμφισημίες που θα μπορούσαν να αποβούν εις βάρος της χώρας και υπέρ των δανειστών».

Για πολλά περιθώρια εξοικονόμησης πόρων, ειδικά στο υπουργείο του, έκανε λόγο από την πλευρά του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Σήμερα, εξάλλου, συνεδριάζει στις 20.00 και η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά από αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος, ενώ αύριο θα συνεδριάζει και η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top