Παράθυρο για νέες εκλογές ή δ��μοψήφισμα από Φίλη!

«Αν δεν καταλήξουμε στο Eurogroup θα πάμε σε Σύνοδο Κορυφής και μετά στον λαό»

Ορθάνοικτο παράθυρο για εκ νέου προσφυγή στις κάλπες είτε για εκλογές είτε για δημοψήφισμα άφησε ο Νίκος Φίλης μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, όπου είπε ότι «στο ακραία αρνητικό σενάριο της μη επίτευξης συμφωνίας ότι τον λόγο θα έχει η λαϊκή βούληση».

«Είναι σαφές ότι εμείς δεν πήραμε εντολή στις 25 του μηνός να κάνουμε άλλα πράγματα από αυτά που θέλει ο κόσμος σήμερα, και δεν πήραμε και εντολή οτιδήποτε πράξουμε να οδηγεί σε όρια ρήξης, τα οποία δεν τα έχει αποφασίσει ο λαός» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Φίλης κατηγόρησε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εμφανίζεται με δύο διαφορετικά πρόσωπα και τόνισε ότι ο στόχος είναι ένα «αραγές εσωτερικό μέτωπο» στο οποίο θα προκληθεί και ο Αντώνης Σαμαράς. «Ο πρω��υπουργός είναι ανοιχτός στον διάλογο και στις αναγκαίες πρωτοβουλίες για τη συγκρότηση ενός εσωτερικού μετώπου» σημείωσε ο ίδιος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι ο χρόνος είναι λίγος και αν δεν υπάρξει συμφωνία σήμερα στο Eurogroup «θα πάμε σε Σύνοδο Κορυφής».

«Δεν θα αφήσουμε καμία δυνατότητα να συρθεί η χώρα σε ατύχημα» κατέληξε η κ. Φίλης.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top