Liberation: Παραλίγο να έρθουν στα χέρια Βαρουφάκης με Ντάισελμπλουμ!

Ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ αποκάλεσε «ψεύτη» τον επικεφαλής του Eurogroup

Liberation: Παραλίγο να έρθουν στα χέρια Βαρουφάκης με Ντάισελμπλουμ!

Απίστευτα σκηνικά υποστηρίζει η Liberation ότι διαδραματίσθηκαν στο Eurogroup της προηγούμενης Δευτέρας μεταξύ του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη και του προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, μετά την απόσυρση του κειμένου Μοσκοβισί κατόπιν γερμανικών πιέσεων.

«Είσαι ψεύτης» φέρεται να φώναξε σε οργισμένο ύφος ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στον επικεφαλής του Eurogroup, ενώ η γαλλική εφημερίδα παραθέτει δήλωση παριστάμενου υπουργού Οικονομικών που δεν κατανομάζεται και ο οποίος ισχυρίσθηκε: «Ήταν απίστευτο. Πραγματικά πιστέψαμε ότι θα έρθουν στα χέρια»!

Πάντως όταν ο Γιάνης Βαρουφάκης, τον αποκαλούσε ψεύτη, «φωνάζοντας τρελός από οργή» κατά τη γαλλική εφημερίδα, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, «συνηθισμένος στην ευγένεια που συνήθως επικρατεί στο κλαμπ των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, έχει κιτρινίσει», σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Η γαλλική εφημερίδα σχολιάζει επίσης για τη στιγμή της έντασης ότι «ο Ολλανδός πρόεδρος του Eurogroup φ��ίνεται εύθραυστος μπροστά στον ογκώδη έλληνα υπουργό Οικονομικών με τη σωματική δύναμη του Μπρους Γουίλις».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top