Βγάζει την «ουρά» του απέξω το ΔΝΤ για την επέκταση του ελληνικού προγράμματος !

Ράις: «Το δικό μας πρόγραμμα θα λήξει κανονικά τον Μάρτιο του 2016»

Το ΔΝΤ διαχωρίζει την θέση του από τους Ευρωπαίους Εταίρους σχετικά με την Ελλάδα, με τον εκπρόσωπο τύπου Τζέρι Ράις να δηλώνει πως θέμα παράτασης τίθεται μόνο για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα και όχι για το πρόγραμμα του ΔΝΤ το οποίο λήγει τον Μάρτιο του 2016! Ο κ. Ράις τόνισε ότι τα δύο αυτά προγράμματα έχουν ομοιότητες όμως πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ξεχωριστά.

Άφησε να εννοηθεί ότι στο ΔΝΤ δεν έχουν καταλάβει ακριβώς ποιες είναι οι προθέσεις της Ελλάδος και τι ακριβώς ζητάει λέγοντας ότι και στην Ουάσιγκτον περιμένουν τις προτάσεις της Αθήνας έτσι ώστε να κατανοήσουν ποια είναι τα σχέδια και οι προτεραιότητες της Ελληνικής κυβέρνησης.

Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για το εάν το Ελληνικό πρόγραμμα του ΔΝΤ μπορεί να συνεχιστεί μονομερώς χωρίς δηλαδή τους Ευρωπαίους και την ΕΚΤ και περιορίστηκε στο να πει ότι θα πρέπει να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η οικονομική σταθερότητα στην Ελλάδα.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top