Βενιζέλος: Ας σταματήσουν πια οι ψευδαισθήσεις και τα ψέματα

«Ελπίζω να αρχίσει επιτέλους η διαπραγμάτευση επί της ουσίας»

Βενιζέλος: Ας σταματήσουν πια οι ψευδαισθήσεις και τα ψέματα
Βέλη κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με αφορμή το αίτημα της κυβέρνησης για παράταση της δανειακής σύμβασης.

«Αφού έχασε πολύτιμο χρόνο σε μια δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση εσωτερικής κατανάλωσης, η κυβέρνηση αποδέχεται την αλήθεια και ζητάει παράταση της δανειακής σύμβασης που είναι ταυτόσημη με το μνημόνιο και το πρόγραμμα» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας ότι «τώρα ελπίζω πως θα αρχίσει επιτέλους η διαπραγμάτευση».

Ο ίδιος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εξαπέλυσε επίθεση στους προκατόχους της για το μνημόνιο και τώρα φέρνει το «Μνημόνιο νο3»: «Η τεράστια διαφορά είναι ότι εμείς είχαμε ως στόχο την άμεση έξοδο από το μνημόνιο και τη μετάβαση στην προληπτική πιστωτική γραμμή, ενώ τώρα η κυβέρνηση ζητάει νέο πρόγραμμα, δηλαδή μνημόνιο 3».

Παράλληλα, ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και για τις θέσεις της για το ελληνικό χρέος: «Ευτυχώς σταμάτησαν τα ψέματα σε σχέση με το χρέος και η κυβέρνηση υιοθέτησε αυτά που έγιναν από τις αρχές του 2012».

«Ας σταματήσουν οι ψευδαισθήσεις και τα ψέματα. Ας προχωρήσουμε στο δρόμο της αλήθειας και της ευθύνης. Όλοι αργά ή γρήγορα -ελπίζω γρήγορα- θα καταλάβουν» κατέληξε ο κ. Βενιζέλος. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top