Ραγκούσης: Ντροπή για Τσίπρα η επιλογή του υπουργού με τη Μερσεντές των 200.000 ευρώ

«Επέλεξε έναν φορέα πολιτικών που οδήγησαν την Ελλάδα στον δημοσιονομικό γκρεμό»

Ραγκούσης: Ντροπή για Τσίπρα η επιλογή του υπουργού με τη Μερσεντές των 200.000 ευρώ

«Ξεσπάθωσε» κατά της επιλογής του Αλέξη Τσίπρα για την Προεδρία της Δημοκρατίας ο Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus 103,6 της Θεσσαλονίκης.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «ντρέπεται για τον Αλέξη Τσίπρα» καθώς «σε μία κορυφαία επιλογή που είναι η επιλογή και η πρόταση Προέδρου της Δημοκρατίας, o κ. Τσίπρας επιλέγει έναν φορέα πολιτικών οι οποίες οδήγησαν την Ελλάδα στον δημοσιονομικό γκρεμό».

Ο ίδιος, έσπευσε να χαρακτηρίσει τον κ. Παυλόπουλο «ευπρεπή και ευγενή άνθρωπο», σημειώνοντας ότι το πρόβλημα δεν είναι το πρόσωπο αλλά η επιλογή του κ. Τσίπρα για την Προεδρία. Ωστόσο, στη συνέχεια εξαπέλυσε πυρά στον πρώην υπουργό για τη θητεία του στο υπουργείο Εσωτερικών: «Παρέλαβα μετά από 5 χρόνια Παυλόπουλου τη δημόσια διοίκηση και το υπουργείο Εσωτερικών σε πλήρη διάλυση».

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε μια θωρακισμένη Μερσεντές αξίας 150-200.000 ευρώ, την οποία βρήκε όταν ανέλαβε το υπουργείο και την οποία είχε παραγγείλει ο κ. Παυλόπουλος για τις μετακινήσεις του. Ο κ. Ραγκούσης σημείωσε ότι αρνήθηκε να τη χρησιμοποιήσει και πως στις μετακινήσεις του χρησιμοποιούσε με ένα μεταχειρισμένο Golf 1.600 κυβικών.

Τέλος, ο κ. Ραγκούσης έκανε λόγο για μια δημόσια διοίκηση όπου είχαν προσληφθεί άτομα «από όποιο παράθυρο και όποια πόρτα μπορεί να φανταστεί άνθρωπος, με μόνο κριτήριο την κομματική προτίμηση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top