Τσίπρας σε Παυλόπουλο: είναι μία δύσκολη περίοδος που απαιτεί ενότητα

«Πρέπει να βγάλουμε τον τόπο από το τέλμα» απάντησε ο υποψήφιος Πρόεδρος

«Είναι μια δύσκολη περίοδος, που απαιτεί ψυχραιμία, ενότητα και υπευθυνότητα και νομίζω μέχρι στιγμής πως δείχνουμε ότι έχουμε και από τα τρία» ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, κατά τη συνάντησή τους σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του από τον κ. Τσίπρα.

Ο κ. Παυλόπουλος απάντησε ότι «πρέπει να δο��εί ένας κοινός αγώνας γιατί ο τόπος πρέπει να βγει από το τέλμα και πρέπει να γνωρίσει την ελπίδα» και πρόσθεσε ότι «ο αγώνας αυτός θα πρέπει να δοθεί από την Ελλάδα γιατί η Ευρώπη έχει χάσει μεγάλο μέρος των αξιών βάσει των οποίων οικοδομήθηκε». Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και στα όσα είχε πει σε ομιλία του για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Παυλόπουλος χαρακτήρισε «εξαιρετικά τιμητική» την πρόταση που του έγινε, ενώ συμπλήρωσε ότι «είναι και πρόταση ευθύνης».

«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό που μου δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχω στον αγώνα για την έξοδο της χώρας από την ��ρίση που την μαστίζει εδώ και χρόνια. Θα πολεμήσουμε όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη» τόνισε επίσης ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος επισήμανε ότι η αρχή που θα υπηρετήσει είναι να υπερασπιστεί τις ιδρυτικές αξίες της Ευρώπης αλλά και το δημόσιο συμφέρον.

Παραδέχθηκε πάντως ότι δεν περίμενε την πρόταση και σχολίασε: «Να μην αναζητάς κάτι, να είσαι ικανοποιημένος με ό,τι η ζωή σου δίνει κι αν είναι να 'ρθει, 'θε να ρθει». Τέλος, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την παρουσίαση των απόψεών του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top