Οι στιγμές που σημάδεψαν την πολιτική καριέρα του Παυλόπουλου

ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ και ΑΤΑΚΕΣ που άφησαν ιστορία για τον υποψήφιο ΠτΔ

​Τρία είναι τα σημεία που ξεχωρίζουν στο βιογραφικό του προσώπου που πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος όπως αναλυτικά γράψαμε νωρίτερα στο star.gr, είναι νομικός, καθηγητής πανεπιστημίου, σύζυγος και πατέρας, ήταν και… υπουργός Εσωτερικών όταν ξέσπασαν οι ταραχές του Δεκεμβρίου του 2008 και δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος. Μάλιστα, έπειτα από δηλώσεις, υπέβαλε, μαζί με τον υφυπουργό, την παραίτησή του για το περιστατικό για λόγους ευθιξίας. Ωστόσο, οι παραιτήσεις δεν έγιναν αποδεκτές από τον τότε πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

papadakis.jpg

Μια άλλη στιγμή του, που έχει μείνει αξέχαστη, ήταν και η στάση που κράτησε ο κ.Παυλόπουλος, στο επεισόδιο μεταξύ Κασιδιάρη – Κανέλλη με το χαστούκι στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Όσο και αν προσπάθησε τότε ο πρώην υπουργός να δικαιολογήσει την αντίδραση του, οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων αλλά και πολλοί συνάδελφοι του είχαν αποδοκιμάσει την απόφαση του να καθίσει σαν παρατηρητής στην καρέκλα του χωρίς να σηκωθεί και να υπερασπιστεί την κα Κανέλλη.

Τότε δεκάδες φωτογραφίες, αλλά και ατάκες έκαναν το γύρο του διαδικτύου, σχολιάζοντας με χιού��ορ την αντίδραση του κ.Παυλόπουλου

foto1.jpgroki1.jpg


roki.jpgroki3.jpg

roki6.jpg




roki4

-«Δεν ξέρω τίποτα για το ξύλο!! Εγώ κοιτούσα τη Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την Πετροπούλου.. που κοιτούσε την Πετροβασίλη!!»
-«Ο Προκόπης θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα μπει αυτοπροσώπως στο Μαντάμ Τισό…» -
-«Μετά το ”πετάει ο γάιδαρος, πετάει” τώρα θα έχουμε και το ”κινείται ο Προκόπης, κινείται”»
-«Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, δεν κουνιέμαι με τίποτα. Είμαι ο Προκόπης Παυλόπουλος»
-«Αυτή τη στιγμή τσακώνονται μπροστά μου δυο γειτόνισσες . Έχω μείνει Προκόπης»
-«Στο Θιβέτ αύριο ο Προκόπης Παυλόπουλος. Του ζήτησε συμβουλές ηρεμίας ο Δαλάι Λάμα»

Ένα άλλο σημείο που τον έκανε να ξεχωρίσει από το γαλάζιο στρατόπεδο, ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο κύριος Παυλόπουλος για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) όταν στην κυβέρνηση ήταν η παράταξη του! Ο κ.Παυλόπουλος είχε πει χαρακτηριστικά ότι ο ΕΝΦΙΑ πάσχει από έλλειψη συνταγματικότητας, κάνοντας λόγο για «δήμευση της περιουσίας».

BINTEO

ΦΩΤΟ kourkoutisport24, wanderjlawwwall.blogspot, angelo, αρχειο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top