Φλαμπουράρης: Σε ιδιωτικές συζητήσεις κάποιοι Ευρωπαίοι μας λένε να μην κάνουμε πίσω…

Εκτιμά ότι θα βρεθεί σε κάθε περίπτωση λύση ο υπουργός Επικρατείας

Φλαμπουράρης: Σε ιδιωτικές συζητήσεις κάποιοι Ευρωπαίοι μας λένε να μην κάνουμε πίσω…
Καθησυχαστικός ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και αισιόδοξος ότι θα υπάρξει συμφωνία εμφανίστηκε ο Αλέκος Φλαμπουράρης μιλώντας στον Real FΜ και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Είναι κατανοητά ο φόβος και η αγωνία των πολιτών. Θέλω να καθησυχάσω τον κόσμο ότι δεν υπάρχει περίπτωση η χώρα να μπει σε περιπέτεια και να αντιμετωπίσει προβλήματα με τη ρευστότητα. Θεωρώ ότι θα βρεθεί οπωσδήποτε λύση στη μέση του δρόμου προς το συμφέρον και των δύο και του ελληνικού του λαού και των λαών της Ευρώπης» τόνισε ο υπουργός Επικρατείας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «οποιαδήποτε άλλη λύση, όπως καταλαβαίνει ο κόσμος αλλά και οι κυβερνήσεις, θα είναι η απαρχή δεινών για τους ευρωπαϊκούς λαούς και την Ευρωπαϊκή Ένωση την ίδια».

Ο κ. Φλαμπουράρης τόνισε ότι το χρέος είναι μη βιώσιμο και σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει καταθέσει προτάσεις και πρόγραμμα αλλά το πρόβλημα είναι ότι «δεν γίνεται αυτό (σ.σ.: το πρόγραμμα) να ενταχθεί μέσα στη λογική του μη βιώσιμου χρέους».

Ο υπουργός Επικρατείας και στενός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα επεσήμανε, εξάλλου, ότι όποιος πολιτικός αρχηγός ζητήσει ενημέρωση «αμέσως του τη δίνουμε». Παράλληλα, σημείωσε ότι εντός της ημέρας θα γίνει σε κάθε περίπτωση ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών.

Τέλος, ο κ. Φλαμπουράρης χωρίς να αποκαλύψει ονόματα, μίλησε για «κρυφά�� στηρίγματα και συμμάχους που έχει η κυβέρνηση στην Ευρώπη: «Σε ιδιωτικές συζητήσεις, κάποιοι μας λένε “μην πάτε πίσω, θα βρεθεί λύση. Αν κάνετε πίσω, θα πάτε στην καταστροφή”. Κάποιοι άλλοι μας λένε “συμφωνούμε μαζί σας αλλά μας πίεσαν”». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top