Ούτε στις 50 αποχρώσεις αυτά!Νικολόπουλος για Σαμαρά:Nα κάτσουν στα τέσσερ@ και να μας π@δ@ξουν

«Είστε οχετός» του απάντησε ο Καραγκούνης (BINTEO)

Ούτε στις 50 αποχρώσεις αυτά!Νικολόπουλος για Σαμαρά:Nα κάτσουν στα τέσσερ@ και να μας π@δ@ξουν

​Της… κακομοίρας έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή του Star Channel «στον Ενικό», όταν ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος, εξαπέλυσε επίθεση με χυδαίες εκφράσεις στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή την πρωτοβουλία του τελευταίου να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους κκ Βενιζέλο και Θεοδωράκη για το “ναυάγιο” του σημερινού Eurogroup .

«Άκου Χριστέ και Απόστολε… Πήρε (εννοεί τον Σαμαρά) απόψε τηλέφωνο τους ηγέτες των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων και τους κάλεσε εκτάκτως … δεν κατάλαβα γιατί, να... κάτσουνε στα τέσσερ@ και να μας π@δ@ξουνε;;; Η τραμπαλoπαρέα του Μαξίμου, οι Μουρουταίοι; Aκούστε τι γράφουν σε ένα ιστολόγιο “Η μόνη λύση είναι η άμεση συνδρομή των κκ Σαμαρά, Βενιζέλου και Παπανδρέου με τον κύριο Θεοδωράκη στον κύριο Τσίπρα και το επιτελείο του”» είπε ο κ. Νικολόπουλος, προκαλώντας την αντίδραση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, Κ. Καρα��κούνη.

«Είναι απαράδεκτη η στάση του… Δεν μπορώ να συνεχίσω αυτή την κουβέντα. Να ανακαλέσει» έλεγε φωνάζοντας ο κ. Καραγκούνης.

«Τι είπε απόψε ο Σαμαράς; είπε στον κόσμο να πάει να πάρει τις καταθέσεις του; Tι ήταν αυτό που είπε στα τηλέφωνα; Tι νόημα είχε αυτό;» διερωτήθηκε στην συνέχεια ο κ. Νικολόπουλος, με τον κ. Καραγκούνη να του ζητά απεγνωσμένα να ανακαλέσει.

«Αυτά να πας να τα πεις στον Σαμαρά… που έδωσε εντολή στους υπουργούς να κάτσουν στα τέσσερ@», συνέχισε με έντονο ύφος ο κ. Νικολόπουλος.

«Θα πρέπει να ντρέπεστε… Είστε οχετός… » ανταπάντησε ο κ. Καραγκούνης, ζητώντας επιμόνως από τον κ.Νικολόπουλο να ανακαλέσει.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top