Σακελλαρίδης στο STAR: Χρειάζεται ψυχραιμία

«Τα τελεσίγραφα δεν βοηθούν» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Σακελλαρίδης στο STAR: Χρειάζεται ψυχραιμία

​«Τα τελεσίγραφα δεν βοηθούν στον γόνιμο διάλογο και την διαπραγμάτευση που μέχρι τώρα εξελίσσεται ουσιαστικά και γόνιμα». Αυτό τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης στην εκπομπή του Star Channel, «στον Ενικό», λίγες μόνο ώρες μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup, στο οποίο δεν επετεύχθη συμφωνία, αντιθέτως ασκήθηκαν πιέσεις στην ελληνική κυβέρνηση να δεχτεί παράταση του υπάρχοντος προγράμματος.

Αναφερόμενος στο κείμενο που έφερε ο επικεφαλής του Eurogroup Γ.Ντάισεμπλουμ στην συνεδρίαση, ο κ.Σακελλαρίδης είπε ότι ήταν "σαν τη νύχτα με την μέρα" σε σχέση με το έγγραφο της Κομισιόν που παρουσίασε στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Γ.Βαρουφάκη, ο επίτροπος Οικονομικών Π.Μοσκοβισί.

Όπως είπε ο κ.Σακελλαρίδης, «η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει αυτό που θεωρεί απαραίτητο, ώστε να υπάρξει μια αναγκαία επωφελής λύση».

«Καλό είναι να ξέρει ο κόσμος ότι δεν υπάρχει ούτε φόβος, αλλά ούτε και αγωνία. Χρειάζεται ψυχραιμία» συνέστησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υποστηρίζοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει την νηφαλιότητα και την αποφασιστικότητα που απαιτείται για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαπραγμάτευση.

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top