Φ. Πετραλιά: να αποχωρήσει ο Σαμαράς από την ηγεσία της ΝΔ

Ζήτησε να διευκολύνει ο ίδιος τις διαδικασίες

Φ. Πετραλιά: να αποχωρήσει ο Σαμαράς από την ηγεσία της ΝΔ

Να αποχωρήσει ο Αντώνης Σαμαράς από την ηγεσία της ΝΔ και να διευκολύνει ο ίδιος τις διαδικασίες, δρομολογώντας το συνέδριο του κόμματος, ζήτησε η πρώην υπουργός Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM. «Θεωρώ ότι ήδη έχει αρχίσει η διαδικασία. Θεωρώ ότι ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει να διευκολύνει και να ξεκινήσει εκείνος τις διαδικασίες, να πάμε σ' ένα Συνέδριο» υποστήριξε συγκεκριμένα.

Η κ. Πετραλιά ανέφερε επίσης ότι η ΝΔ υπέστη μια βαριά ήττα στις εκλογές. «Έχασε διότι απεδείχθη ότι οι πολιτικές τις οποίες ακολούθησε, με αποκορύφωμα τον ΕΝΦΙΑ, δημιούργησαν και έφεραν το αποτέλεσμα των εκλογών» τόνισε.

Όσον αφορά την διαδοχή του κ. Σαμαρά, απάντησε σε σχετική ερώτηση: «Αυτή τη στιγμή δεν θα μπορούσα να πω ότι κάποιος έχει ένα προβάδισμα ως δελφίνος, κάποιος ή κάποια.

Σχετικά με τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή ανέφερε ότι «ο Καραμανλής είναι βέβαιο ότι δεν θέλει να παίξει ρόλο», αλλά συμπλήρωσε: «Πρέπει να σας πω, ότι τον Καραμανλή τον συναντούμε πάρα πολύς κόσμος, πάρα πολύ καιρό. Η επαφή υπάρχει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top