Μοσκοβισί: Ο στόχος είναι ένας, η θετική κατάληξη με την Ελλάδα

«Ας μη μιλάμε για το επόμενο βήμα σε περίπτωση αποτυχίας»

«Μπαίνουμε σε μία συνεδρίαση σε λίγα λεπτά η οποία έχει μόνο έναν στόχο: Να έχουμε θετική κατάληξη με την Ελλάδα στην ευρωζώνη» δήλωσε ο Πιέρ Μοσκοβισί προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup που θα ξεκινήσει στις 16.00 ώρα Ελλάδας.

Όπως τόνισε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, αυτό πρέπει να γίνει «λαμβάνοντας υπόψη το πρόγραμμα που επέλεξαν οι Έλληνες ψηφοφόροι, αλλά, επίσης και με τον πλήρη σεβασμό των δεσμεύσεων της Ελλάδας έναντι των εταίρων της».

«Θα εκπροσωπήσω την Κομισιόν στη συνεδρίαση με πραγματική θέληση για αίσια κατάληξη και, αν όλοι έχουμε τη θέληση γι' αυτό, γνωρίζουμε ποιοι είναι οι όροι αναφοράς, γνωρίζουμε ποιες είναι οι διαφορές, μετά τις τεχνικές συνομιλίες και θεωρώ ότι έχουμε τη δυνατότητα να καταλήξουμε θετικά» πρόσθεσε ο ίδιος.

Τέλος, ο κ. Μοσκοβισί σημείωσε ότι δεν θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποτυχίας των διαβουλεύσεων: «Ας μη μιλάμε για το επόμενο βήμα σε περίπτωση που δεν πετύχουμε, ας μιλήσουμε για ένα πράγμα: “ας επιτύχουμε σήμερα”».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top