Πανούσης στο STAR: Ντράπηκα με αυτά που είδα στην Αμυγδαλέζα

«Θα λύγιζε και ο χειρότερος ρατσιστής» - «Τελειώνουν τα κέντρα κράτησης»

Πανούσης στο STAR: Ντράπηκα με αυτά που είδα στην Αμυγδαλέζα
«Αυτό που είδα στο κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα με έκανε να ντραπώ» δήλωσε ο Γιάννης Πανούσης μιλώντας στην εκπομπή Live U του STAR.

O αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη υποστήριξε ότι «πρέπει να τελειώνουμε» με τα κέντρα κράτησης και ζήτησε λίγες μέρες για να διευθετηθεί το ζήτημα από τη νέα κυβέρνηση.

«Δεν ξέρω τι σύλληψη ήταν αυτή, να έχουμε ανθρώπους που δεν είναι καταδικασθέντες να κρατούνται σε αυτή την κατάσταση» τόνισε ο κ. Πανούσης, προσθέτοντας ότι με όσα αντίκρισε «θα λύγιζε και ο χειρότερος ρατσιστής»: «Είδα ανθρώπους σε εξαθλίωση, Είδα την ντροπή τους, το ντύσιμό τους. Να τρώνε 15 μέρες πατάτες».

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε ότι θα έχει σήμερα συνάντηση με την αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία «θα αναλάβει την εσωτερική ζωή στους χώρους κράτησης».

Ο κ. Πανούσης υπογράμμισε ότι το τέλος των κέντρων κράτησης δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει για τους παράνομους μετανάστες «εποπτευόμενη ελευθερία» και τόνισε πως σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να είναι παιδιά μέσα σε τέτοια κέντρα. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top