Απαισιόδοξος ο Ντάισελμπλουμ: "Δεν είμαι βέβαιος ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία"

«Η Ελλάδα έχει απαιτήσεις και λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν»

Απαισιόδοξος ο Ντάισελμπλουμ: "Δεν είμαι βέβαιος ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία"

​Απαισιόδοξος για τη συνέχιση των συζητήσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη για το ελληνικό χρέος, παρά τη χτεσινή συμφωνία με τον Έλληνα πρωθυπουργό εμφανίστηκε σήμερα, ο επικεφαλής του Eurogroup, Γέρουν Ντάισελμπλουμ.

Μιλώντας στο ολλανδικό πρακτορείο ANP, ο κ.Ντάισελμπλουμ είπε ��ως η Ελλάδα έχει πολλές απαιτήσεις, αλλά το πραγματικό πρόβλημα είναι πως χρήματα δεν υπάρχουν, για αυτό και εξέφρασε την απαισιοδοξία του, όσον αφορά στις πιθανότητες επιτυχίας των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα για το πρόβλημα του χρέους.

«Η Ελλάδα έχει πολλές απαιτήσεις, αλλά χρήματα δεν υπάρχουν και αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «Οι επιλογές της Ελλάδας είναι περιορισμένες. Απαιτείται ακόμη τεράστια προσαρμογή και δεν είμαι βέβαιος ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία».

Στο ίδιο κλίμα ήταν και οι χθεσινές του δηλώσεις, μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, όπου τόνισε πως οι προσδοκίες δεν θα πρέπει να είναι ακόμα πολύ υψηλές για το θέμα του ελληνικού χρέους και ότι ο πολιτικός συμβιβασμός θα είναι πολύ σκληρός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top