Μεϊμαράκης: ΔΕΝ δείπνησα με τον Καραμανλή, ούτε στην Αθηναϊδα πήγα

Προέχει η χώρα τούτες τις ώρες για τον πρώην πρόεδρο της Βουλής

Μεϊμαράκης: ΔΕΝ δείπνησα με τον Καραμανλή, ούτε στην Αθηναϊδα πήγα

​Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα για τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας και τις διεργασίες που γίνονται στην Συγγρού ενόψει της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος την ερχόμενη Πέμπτη και τη φημολογία ότι μπορεί να τεθεί από κάποιους θέμα ηγεσίας.

Σήμερα ένα δημοσίευμα του Βήματος, που έλεγε πως την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το δείπνο-πρόσκληση της Μαριέττας Γιαννάκου στην Αθηναΐδα, όπου βρέθηκαν πολλά στελέχη του κόμματος, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, έφαγαν ψαρικά prive, συζητώντας για το μέλλον της ΝΔ, προκάλεσε την αντίδραση του τελευταίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, o κ.Μεϊμαράκης όχι μόνο δεν δείπνησε μυστικά με τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά δεν πήγε και στο δείπνο της κας Γιαννάκου στο Γκάζι.

Είναι χαρακτηριστική μάλιστα και η απάντηση που έδωσε ο κ.Μεϊμαράκης όταν τον προσκάλεσαν στην Αθηναϊδα την Τετάρτη το βράδυ. «Δεν θα έρθω γιατί πρέπει να παρακολουθήσω τις εξελίξεις στο Eurogroup» απάντησε.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής διαφωνεί στο να ανοίξει την συγκεκριμένη στιγμή συζήτηση για την επόμενη μέρα της ΝΔ, καθώς όπως εξηγεί αυτές τις στιγμές της κρίσιμης διαπραγμάτευσης προέχει η χώρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top