"Έριξε" και την Bild ο Βαρουφάκης:"Γιάνης like a sex machine. Είναι τόσο όμορφος"

Ακόμη ένα αποθεωτικό δημοσίευμα για το γκελ του ΥΠΟΙΚ στις γυναίκες

"Έριξε" και την Bild ο Βαρουφάκης:"Γιάνης like a sex machine. Είναι τόσο όμορφος"

Διεθνής…. σταρ, όπως αυτούς που βλέπουμε να περπατάνε στα κόκκινα χαλιά, έχει γίνει ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης! Ο νέος τσάρος της ελληνικής Οικονομίας, έχει κατακτήσει με το θάρρος και το στυλ του το γυναικείο φύλο και σε αυτό εστιάζει δημοσίευμα της γερμανικής Bild.

varoufakiss.jpg

Με τίτλο «Γιάνης Βαρουφάκης:Σαν μια μηχανή του σεξ...», η γερμανική εφημερίδα σχολιάζει το σεξ απίλ του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, όπως το σκιαγραφούν οι μεγάλες θαυμάστριες του, οι Ελληνίδες.

«Οι Ευρωπαίοι ομόλογοί του τον μισούν, οι Ελληνίδες, όμως, τον λατρεύουν. Μετά την εμφάνιση του στο Eurogroup, ο Γ. Βαρουφάκης αντιμετωπίζεται από το ωραίο φύλο ως σταρ της ποπ μουσικής» σχολιάζει η «Bild».

varou3.jpg

«Μία νύχτα στις Βρυξέλλες απέκρουσε την ευρω-ομάδα: Ήταν ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης. Έφυγε για την πατρίδα του, όπου κυριολεκτικά καίει γυναικείες καρδιές. Στην Αθήνα ο μπαμπούλας της ευρωζώνης είναι ένα σύμβολο του σεξ», γράφει η Bild.

Η νούμερο ένα σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας επικαλείται δηλώσεις Ελληνίδων κοριτσιών, οι οποίες, όταν κλήθηκαν να μιλήσουν για τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, εξέφρασαν τον απέραντο θαυμασμό τους κυρίως για την εξωτερική του εμφάνιση. Η Τζορτζίνα Μαρίνου, 18 ετών, χαρακτηρίζει πολύ όμορφο τον κ.Βαρουφάκη.

varou.jpg

«Αχ είναι τόσο αθλητικός, λατρεύει τα επικίνδυνα σπορ. Είναι τόσο όμορφος. Τόσο μορφωμέν��ς. Και όταν μιλάει... είναι απίστευτος. Όταν κάθεται στη μηχανή, μοιάζει με... μηχανή του σεξ!» είπε χαρακτηριστικά.

Εκτός από το "γκελ" του Βαρουφάκη στις γυναίκες , η Bild κάνει ιδιαίτερη αναφορά και στο μεταφορικό μέσο με το οποίο διασχίζει τους δρόμους των Αθηνών ο Έλληνας υπουργός.

mixani.jpg

«Η μηχανή του, μία χιλίων κυβικών Kawasaki, του δίνει έναν άλλο αέρα. Ένα σύμβολο του σεξ πάνω σε μηχανή» γράφει χαρακτηριστικά.

Η Bild κλείνει το δημοσίευμά της για τον κ.Βαρουφάκη, παραθέτοντας τις δηλώσεις θαυμασμού μίας 18χρονης κοπέλας. «Ένα όνειρο. Έναν τέτοιο άντρα θα ήθελα να έχω. Είναι τόσο στιλάτος, τόσο όμορφα ντυμένος, αθλητικός, αρρενωπός μ' έναν πολύ έξυπνο και γλυκό τρόπο» καταλήγει.

Δείτε επίσης: Ο Βαρουφάκης έγινε… τραγούδι! Στο Videoclip του και ο Bruno Mars! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ

Δείτε επίσης: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ: Τα γερμανικά μέσα ανέδειξαν τον Γ. Βαρουφάκη σε… σύμβολο του SEX

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top