Π. Καμμένος: «Με την τρόικα και το μνημόνιο έχουμε τελειώσει»

«Δεν υπάρχει κανένα 70% - 30%»

Π. Καμμένος: «Με την τρόικα και το μνημόνιο έχουμε τελειώσει»

​Αισιόδοξος ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία με τους εταίρους μας στο Eurogroup της Δευτέρας φάνηκε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Η επιμονή της κυβέρνησης και η εντολή που λάβαμε από το λαό στις εκλογές οδήγησε σε αυτό που πιστεύω ότι θα δούμε τη Δευτέρα», είπε ο κ. Καμμένος και επαναλαμβάνοντας τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας, μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής είπε:

«Με την τρόικα και το μνημόνιο έχουμε τελειώσει. Αυτούς τους τύπους που έμπαιναν στα υπουργεία και έδιναν εντολή στους υπουργούς δεν θα τους ξαναδούμε. Ούτε με e-mail θα συνεχιστεί η χώρα να κυβερνάται, όπως έκανε ο κ. Σαμαράς, όταν είπε ότι τους έδιωξε. Η τρόικα θα αντικατασταθεί στην Ελλάδα με τους θεσμούς με τους οποίους η χώρα έχει συνάψει συμφωνία ισότιμου εταίρου και θα ακούμε τους ισότιμους εταίρους, όπως, ό��ως, θα ακούνε και αυτοί ισότιμα. Η σχέση εξουσίας, δηλαδή, του δανειζόμενου με το δανειστή δεν θα υπάρχει. Το μνημόνιο και η πολιτική την οποία είχε υπογράψει η προηγούμενη κυβέρνηση, δεν ισχύει».

Τέλος, ο κ. Καμμένος θέλησε να κλείσει οποιαδήποτε κουβέντα για το φημισμένο 70% - 30% του μνημονίου, με το οποίο συμφωνεί η κυβέρνηση.

«Δεν υπάρχει κανένα 70% - 30%», είπε, τονίζοντας ότι ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης στη Βουλή έκανε λόγο για 0% του μνημονίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top