Γεωργιάδης: Αν ο Τσίπρας φέρει Μνημόνιο στη Βουλή, εγώ θα το ψηφίσω!

«Το πρόγραμμα-γέφυρα πέθανε. Τελείωσε με σκορ 18-1»

Γεωργιάδης: Αν ο Τσίπρας φέρει Μνημόνιο στη Βουλή, εγώ θα το ψηφίσω!
«Είναι πότε δυνατόν να μου φέρουν στην Βουλή μνημόνιο και να μην το ψηφίσω; Εγώ έχω ψηφίσει όλα τα μνημόνια από το πρώτο» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στα Παραπολιτικά FM για το ενδεχόμενο να φέρει στη Βουλή μια συμφωνία η κυβέρνηση.

«Είναι δυνατόν να μην ψηφίσει η ΝΔ την παράταση της συμφωνίας που έχει υπογράψει;» αναρωτήθηκε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Έχει δεσμευτεί ο κ. Σαμαράς στην Βουλή και στην ΚΟ ότι θα υποστηρίξει την προσπάθεια του πρωθυπουργού να κάνει συμφωνία. Άρα αν ο κ.Τσίπρας αποφασίσει να κάνει το μεγάλο άλμα προς την πραγματικότητα, να αντιληφθεί τους συσχετισμούς δυνάμενων στην ΕΕ, να υπογράψει τη συμφωνία που του προτείνουν, να τελειώσει όλες τις μεταρρυθμίσεις που έχουμε αφήσει στην μέση και που έπρεπε να έχουμε τελειώσει και δεν προλάβαμε και να βγάλει τη χώρα στις αγορές η ΝΔ θα τον υποστηρίξει».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε πως «στην πολιτική και τη ζωή είναι δείγμα ευφυΐας να αναγνωρίζεις το λάθος και να προσαρμόζεις τη θέση σου» και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα «να κάνει τη στροφή».

«Πρόγραμμα-γέφυρα δεν υπάρχει. Αυτό πέθανε χθες, τελείωσε! 18-1 έληξε» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης, οποίος ειρωνικά μίλησε για «μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης να καταφέρει να είναι μόνη της χωρίς να την υποστηρίζει ούτε η Κύπρος».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για «Τσιπρομανία» στην Ελλάδα, κάνοντας στη συνέχεια λόγο για… «”ΓΑΠομανία” πριν από 4 χρόνια», ενώ εκτίμησε ότι αν ο Αλέξης Τσίπρας τηρήσει τη δέσμευσή του να μείνουμε στην Ευρώπη, «δεν θα κάνει τίποτα απ’ όσα έχει πει». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top