Μυστηριώδες «σήμα» Τσίπρα σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Παραμείνετε στην Αθήνα!

Εστάλη με email – Τι «κρύβεται» από πίσω;

Μυστηριώδες «σήμα» Τσίπρα σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Παραμείνετε στην Αθήνα!
Μυστηριώδες «σήμα» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην απομακρυνθούν από την Αθήνα έστειλε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ειδοποίηση έγινε με email δίνοντας εντολή στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην απομακρυνθούν από την πρωτεύουσα μετά την ψήφιση των προγραμματικών δηλώσεων.

Ο λόγος για τον οποίο έγινε αυτό παραμένει άγνωστος, ωστόσο πολλοί εκτιμούν ότι ενδεχομένως να αφορά την ανακοίνωση του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας μετά το Eurogroup και τη Σύνοδο Κορυφής.

Οι τελευταίες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι πιθανόν να έχουμε εξελίξεις για το θέμα εντός του σ/κ, όπου πιθανόν να συνεδριάσει και η ΚΟ.

Φαίνεται πως η υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου έχει… αγκάθια και μάλλον απομακρύνεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο καθώς εκτός από τις ενστάσεις του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ υπάρχουν και ενστάσεις εντός της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να επιλεγεί μια υποψηφιότητα από την Κεντροαριστερά. Δύο ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα είναι του καθηγητή και πρώην ΥΠΟΙΚ της πρώτης κυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου Μανόλη Δρεττάκη και του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γιώργου Κασιμάτη. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top