Μητρόπουλος: δεν μιλήσαμε για κατάργηση των ιδιωτικοποιήσεων

«Η μάχη του Τσίπρα είναι να μην συνοδεύεται από μέτρα η νέα συμφωνία»

«Κανείς δεν μίλησε για κατάργηση των ιδιωτικοποιήσεων» δήλωσε στον Βήμα FM, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και α΄ αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, αν και διευκρίνισε ότι κάποιες από αυτές θα ιδιωτικοποιηθούν.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Λαφαζάνη και Βαρουφάκη για το ίδιο ζήτημα, εκτίμησε ότι «και οι δύο ήταν στην κοινή γραμμή που εκφώνησε ο πρόεδρος μας στην πρωτομιλία του και τη δευτερομιλία του» ενώ πρόσθεσε: «Πρέπει να επανεξεταστούν λέει ο Λαφαζάνης, ακούσατε τη λέξη ακύρω��η ή κατάργηση; Θα επανεξεταστούν».

Ο κ. Μητρόπουλος δήλωσε επίσης σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρξει νέο Μνημόνιο τον Αύγουστο: «Εκεί θα υπάρξει νέα συμφωνία. Η μάχη του Τσίπρα δεν είναι να μην υπάρξει συμφωνία. Η μάχη του Τσίπρα ήταν και προεκλογικά, να μην συνοδεύεται η όποια συμφωνία, γι’ αυτό λέγαμε και για τη δίμηνη παράταση, γι’ αυτό λέγαμε και για την γραμμή ECCL, να μην συνοδεύεται το πρώτο δίμηνο με το email Χαρδούβελη, το ECCL να μην συνοδεύεται από πακέτο. Η μάχη λοιπόν του Βαρουφάκη σήμερα και του Τσίπρα αύριο είναι να υπάρξει συμφωνία, χωρίς σκληρό, θανατηφόρο, βαρύ ή ελαφρύ μέτρο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top