Μάρδας στο STAR: Ένα Grexit θα στοιχίσει στην ευρωζώνη πάνω από 1 τρις ευρώ

Μπλοφάρουν όταν λένε ότι μπορούν χωρίς την Ελλάδα

Μάρδας στο STAR: Ένα Grexit θα στοιχίσει στην ευρωζώνη πάνω από 1 τρις ευρώ

​Καθησυχαστικός για την κατάσταση των δημοσίων ταμείων εμφανίσθηκε το πρωί της Τετάρτης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, επαναλαμβάνοντας ότι «το ζητούμενο είναι να μπορούμε να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας την ώρα που χρειάζεται».

«Είμαστε σε καλό δρόμο» είπε ο κ.Μάρδας στην εκπομπή του Star, “Live U” , μιλώντας για τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές.

«Υπάρχουν λύσεις, αλλά πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι. Όποιο κράτος θέλει να βρει λύσεις, τις βρίσκει» τόνισε ο κ.Μάρδας, προσθέτοντας πως «λύσεις μπορούν να βρεθούν, αν δεν εξελιχτεί κάτι κατά τα προβλεπόμενα».

«Όλα θα εξελιχτούν, όπως πρέπει να εξελιχτούν, διαφορετικά θα υπάρχουν κάποια προβλήματα, όχι μόνο σε εμάς, αλλά στα πλαίσια του ευρώ» εκτίμησε, χαρακτηρίζοντας ως «μπλόφα» αυτά που λένε ότι έχουν θωρακίσει το ευρώ και ότι μπορούν να τα καταφέρουν χωρίς την Ελλάδα.

«Ένα Grexit θα στοιχίσει στην ευρωζώνη πάνω από 1 τρις ευρώ και αυτό δεν είναι δική μας εκτίμηση. Αυτή είναι εκτίμηση που είχε κάνει ο Τσάρλς Νταλάρα, τον Φεβρουάριο του 2012» τόνισε, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι αυτό το σενάριο δεν συζητείται.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top