«Βαρουφακίαση» έπαθε ο Σαμαράς:Τι έκανε ο Τσίπρας όταν τον άκουσε να λέει "ουάου";

Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

«Βαρουφακίαση» έπαθε ο Σαμαράς:Τι έκανε ο Τσίπρας όταν τον άκουσε να λέει "ουάου";

​Ο Αντώνης Σαμαράς είναι γνωστό ότι διαθέτει χιούμορ. Έτσι το βράδυ της Τρίτης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Βουλή, είπε εκτός από επίθεση στη νέα κυβέρνηση να κάνει και επίδειξη στον κύριο Τσίπρα, υποδυόμενος για λίγο τον … Γιάνη Βαρουφάκη, όταν ο τελευταίος είχε συναντηθεί στην Αθήνα με τον πρόεδρο του Eurogroup, Γ.Ντάισεμπλουμ.

Όπως γράψαμε χθες στο star.gr, ο πρόεδρος της Νέας Δημο��ρατίας Αντώνης Σαμαράς, αναφερόμενος στην πρόταση του υπουργού Οικονομικών για τα αέναα ομόλογα, απευθύνθηκε προς τον κύριο Τσίπρα και του είπε μεταξύ άλλων «ουάου που θα έλεγε και ο κύριος Βαρουφάκης», προκαλώντας γέλια στο Κοινοβούλιο

«Πήγατε έξω και είπατε το προεκλογικό σας ποίημα. Τους είπατε για νέο ονομαστικό κούρεμα χρέους και εισπράξατε ένα όχι από όλους. Τους είπατε για συνδιάσκεψη χρέους. Σας είπαν όλοι ένα ξερό όχι. Τους είπατε για αέναα ή άληκτα ομόλογα, τα λεγόμενα perpetuals. Μα είναι δυνατόν; Ανασύρατε ...κύριε Τσίπρα ένα εργαλείο απ' τα βάθη της ιστορίας, το οποίο χρησιμοποίησε η Μεγάλη Βρετανία για να καλύψει ανάγκες της ενόψει του 7ετούς πολέμου στα μέσα του 18ου αιώνα. Στη συνέχεια το χρησιμοποίησε και πάλι η Βρετανία για να καλύψει τις δαπάνες της στους Ναπολεόντειους Πολέμους στις αρχές του 19ου αιώνα. Και τέλος στις αρχές του 20ου αιώνα για να καλύψει τις υπέρογκες ανάγκες της στα τέλη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Ουάου που θα έλεγε και ο κ. Βαρουφάκης» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Σαμαράς, κάνοντας τον πρωθυπουργό να ξεσπάσει σε γέλια.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε καρέ καρέ τις αντιδράσεις του κ.Τσίπρα, όταν άκουσε το "ουάου" του Σαμαρά. Ο πρωθυπουργός γέλασε και σήκωσε τα χέρια του.

alexis2.jpg

alexis6.jpg

alexis7jpg.jpg

alexis.jpg

alexis8jpg.jpg

alexis9jpg.jpg

alexis10jpg.jpg

ΦΩΤΟ EUROKINISSI – ΒΙΝΤΕΟ ΝΕΡΙΤ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top