Τα μεσάνυχτα η ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Σήμερα και η πρώτη "κόντρα" Τσίπρα – Σαμαρά στη Βουλή

Τα μεσάνυχτα η ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

​Τα μεσάνυχτα θα ολοκληρωθεί η συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και αμέσως μετά θα ακολουθήσει ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην νέα κυβέρνηση.

Σήμερα όμως θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους μετά από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και ο Αλέξης Τσίπρας με τον Αντώνη Σαμαρά, με την αντιπαράθεση να αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα.

Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να απαντήσει στις καταγγελίες του πρωθυπουργού ότι ύστερα από επιμονή της προηγούμενης κυβέρνησης επιλέχθηκε η δίμηνη παράταση του προγράμματος και όχι η εξάμηνη που πρότειναν οι εταίροι, αλλά και να ασκήσει κριτική για το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση δεν στήριξε την συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, παρά το γεγονός ότι τώρα εμφανίζεται να συμφωνεί με το 70% του μνημονίου.

Ενδιαφέρον αναμένεται να έχει και η τοποθέτηση του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλου, ενώ το βάπτισμα του πυρός θα πάρουν ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σ. Θεοδωράκης που θα μιλήσουν για πρώτη φορά στη Βουλή, ως αρχηγοί κομμάτων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top