ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ: Τα γερμανικά μέσα ανέδειξαν τον Γ. Βαρουφάκη σε… σύμβολο του SEX

Μεγάλος καρδιοκατακτητής ο Έλληνας υπουργός

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ: Τα γερμανικά μέσα ανέδειξαν τον Γ. Βαρουφάκη σε… σύμβολο του SEX

​Τον έχουν αποκαλέσει… «ροκ σταρ», τον έχουν «τρολάρει» απίστευτα για τις ενδυματολογικές του επιλογές, είναι το πιο περιζήτητο πρόσωπο των τελευταίων ημερών και πλέον αναδείχθηκε και σε… sex symbol.

2237202.jpg

Ο λόγος για τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, ο οποίος σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης έχει αναδειχθεί σε σούπερ καρδιοκατακτητή στη Γερμανία, και έχει κάνει τις Γερμανίδες να λιώνουν με την γοητεία του.

2237201.jpg
«Ο Βαρουφάκης είναι αναμφίβολα ένας άνδρας άκρως χαρισματικός», είπε με μελιστάλαχτο ύφος η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του γερμανικού κρατικού καναλιού ZDF, Μαριέτα Σλόμκα σε ζωντανή σύνδεση, και δεν δίστασε να παρομοιάσει τον Έλληνα υπουργό με τον… Μπρους Γουίλις.

2235859.jpg

«Βάσει της εξωτερικής του εμφάνισης, είναι κάποιος που θα μπορούσες να φανταστείς να πρωταγωνιστεί σε μία ταινία όπως το Die Hard 6. Είναι ένας ενδιαφέρων χαρακτήρας», τόνισε χωρίς να μπορεί να κρύψει τον θαυμασμό της για τον κ. Βαρουφάκη.

Το περιοδικό Stern πάλι, δημοσίευσε ολόκληρο άρθρο που ανέλυε με κάθε λεπτομέρεια την κλασική αρρενωπότητα του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, τονίζοντας ότι ο Γ. Βαρουφάκης «θυμίζει στους Γερμανούς τους Έλληνες ήρωες που απαθανατίζονται στα αγάλματα».

2234188.jpg

«Κυκλοφορεί κάνοντας θόρυβο στην Αθήνα, πάνω στην μεγάλη του, μαύρη μοτοσικλέτα, δεν βάζει ποτέ τα πουκάμισά του μέσα στον παντελόνι και εκπέμπει ένα είδος κλασικής αρρενωπότητας την οποία συνήθως βλέπεις μόνο στα ελληνικά αγάλματα», αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό Stern.

«Τι κάνει τον Γιάνη Βαρουφάκη σύμβολο του σεξ;» ήταν ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της συντηρητικής εφημερίδας Die Welt με τον συντάκτη του άρθρου να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα αραιά μαλλιά του, στο άνετο στιλ του και στην αρρενωπή μηχανή που οδηγεί.

2233700 (1).jpg

«Ακόμα και αν το χρέος της Ελλάδας προκαλεί μεγάλο άγχος, ο νέος τους υπουργός Οικονομικών δεν είναι σε καμία περίπτωση ανιαρός. Ένα αστέρι γεννιέται. Ο ίδιος δεν έχει υποχρεώσει κανέναν από τους πιστωτές να "γονατίσουν" ωστόσο ο καθηγητής των οικονομικών έχει προκαλέσει αίσθηση με το ντύσιμό του στην Ευρώπη καθώς έχει υιοθετήσει μία καθημερινή εμφάνιση, και το ψυχρό επίμονο βλέμμα του», έγραψε η Die Welt.

Στην εξωτερική εμφάνιση του νέου υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας στέκεται και το περιοδικό Focus γράφοντας ότι: «ο ίδιος μπορεί να μη συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον επιφανών οικονομολόγων, είναι ωστόσο ένας άνδρας που η όμορφη εξωτερική του εμφάνιση τον διαχωρίζει από όλα τα γκρι κοστούμια. Είναι κάποιος τον οποίο προσέχεις».

2241884.jpg

Τέλος το γερμανικό περιοδικό μόδας Stylebook σε άρθρο με τίτλο «Φτωχός, αλλά σέξι», αφιερώνει αρκετό μελάνι για το ιδιαίτερο στιλ του κ. υπουργού, υπογραμμίζοντας ότι «το άνετο στιλ του είναι κάτι για το οποίο δε μπορείς να αδιαφορήσεις».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top