Ν. Χατζηνικολάου: Θα τελειώσουμε εντός της εβδομάδας, είτε θετικά είτε αρνητικά

«Η κυβέρνηση έχει ειδοποιηθεί από την ΤτΕ να βιαστεί, υπάρχει εκροή καταθέσεων»

Ν. Χατζηνικολάου: Θα τελειώσουμε εντός της εβδομάδας, είτε θετικά είτε αρνητικά
«Ο,τι γίνει, θα γίνει εντός της εβδομάδας» τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφορικά με τη διαπραγμάτευση Ελλάδας-εταίρων στο σχόλιο του στο κεντρικό δελτίο του STAR με τη Μάρα Χαζαρέα.

«Οι πληροφορίες μου δείχνουν ότι θα τελειώσουμε μες στη βδομάδα, είτε θετικά είτε αρνητικά. Και όλες οι πληροφορίες δείχνουν ότι θα τελειώσουμε θετικά» υπογράμμισε ο εκδότης της «Real News» και της «Αγοράς».

Όπως υπογράμμισε ο κ. Χατζηνικολάου, «η κυβέρνηση έχει ειδοποιηθεί από την ΤτΕ να βιαστεί και να επιταχύνει τη συζήτηση της με τους δανειστές και να κλειδώσει τη συμφωνία γιατί έχει αρχίσει να υπάρχει θέμα με τις καταθέσεις που φεύγουν από τις τράπεζες».

Μάλιστα, σημείωσε ότι το βρετανικό νομισματοκοπείο ενημέρωσε ότι έχει αυξηθεί κατακόρυφα η ζήτηση χρυσών λιρών στην Ελλάδα. «Ο κόσμος σηκώνει τις καταθέσεις, τις κάνει χρυσές λίρες και τις κρύβει κάτω από τα στρώματα πιστεύοντας ότι έτσι θα προστατέψει καλύτερα την περιουσία του» σημείωσε ο εκδότης της «Real News» και της «Αγοράς»..

«Έχει ειδοποιηθεί η κυβέρνηση από τον κ. Στουρνάρα να τελειώνει το συντομότερο δυνατό» κατέληξ�� στο σχόλιό του ο κ. Χατζηνικολάου. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top