«Έκοψαν» στον αέρα τον βουλευτή του Ποταμιού Ν. Ορφανό

Δεν πρόλαβε να.. σταυρώσει λέξη ο άνθρωπος

«Έκοψαν» στον αέρα τον βουλευτή του Ποταμιού Ν. Ορφανό

​Μια αμήχανη στιγμή έζησαν οι καλεσμένοι στην πρωινή εκπομπή του Mega, «Κοινωνία Ώρα Mega», όταν ο παρουσιαστής Δ. Καμπουράκης «έκοψε» στον αέρα τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον βουλευτή του Ποταμιού, Ν. Ορφανό.

Μόλις είχε ολοκληρωθεί ένα ρεπορτάζ με τις πλημμύρες στον Έβρο και την εκκένωση των χωριών, όταν οι παρουσιαστές είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Ορφανό.

«Ευκαιρία να το ελαφρύνουμε λίγο. Ο Νίκος Ορφανός, ο βουλευτής από το Ποτάμι είναι μαζί μας στο τηλέφωνο», είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης, όμως ο βουλευτής του Ποταμιού είχε άλλη άποψη.

«Τώρα συγνώμη, μετά από όλα αυτά τα σοβαρά με τους μαθητές που πεινάνε και τις πλημμύρες, πώς να το ελαφρύνουμε;», είπε και τότε πήρε μια απάντηση πο�� σίγουρα δεν την περίμενε.

«Να μην το ελαφρύνουμε λοιπόν. Συμφωνούμε μαζί σου. Γεια σου Νίκο, ευχαριστούμε πολύ! Καλημέρα!», του είπε ο Δ. Καμπουράκης, προκαλώντας αμηχανία στο πάνελ των καλεσμένων.

Σε ερώτηση μάλιστα του Δ. Καρύδη ποιο ήταν το σημαντικό θέμα για το οποίο θα μιλούσε ο κ. Ορφανός, ο δημοσιογράφος είπε:

«Θα μιλάγαμε για τις selfies που έβγαζαν στη Βουλή κατά την ορκωμοσία. Είναι πρώτο θέμα σε όλα τα social media. Λυπάμαι! Καλώς ή κακώς έτσι είναι! Πάλι την πλήρωσα εγώ...».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top