Υπουργός Άμυνας Γερμανίας: η Ελλάδα ρισκάρει τη θέση της στο ΝΑΤΟ!

Λόγω της «προσέγγισης» προς τη Ρωσία

Υπουργός Άμυνας Γερμανίας: η Ελλάδα ρισκάρει τη θέση της στο ΝΑΤΟ!

Η Ελλάδα ρισκάρει τη θέση της στο ΝΑΤΟ λόγω της προσέγγισης προς τη Ρωσία, υποστηρίζει η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν , σε συνέντευξή της η οποία θα δημοσιευθεί αύριο στη «Sueddeutsche Zeitung» !

Η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας ζητά από την Ελλάδα σαφήνεια στη συνέντευξη και αναφέρει ότι «όποιος ζητά αλληλεγγύη, πρέπει και να φέρεται αλληλέγγυα».

Σχετικά με τη συνάντηση των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, η Φον Ντερ Λάιεν αναφέρει ότι «παρ’ όλες τις διαφωνίες για οικονομικά και κοινωνικά θέματα, η Ελλάδα δεν επιτρέπεται να διακινδυνεύσει την εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία της σε ό,τι αφορά τα θέματα ασφάλειας, η οποία αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια δεκαετιών».

Η ίδια προσθέτει για το ζήτημα: «Μπορούμε στην καθημερινότητα να συζητάμε για το πώς θα διαμορφώσουμε τη διαδικασία μεταρρυθμίσεων στην Ευρώπη. Δεν πρέπει όμως να υπάρχει αμφιβολία για το ότι συμφωνούμε στις βασικές αξίες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένου με τον ΓΓ και τον αναπληρωτήΓΓ του ΝΑΤΟ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top