Πάλι μπροστά μας ο Τόμσεν-Τι δουλειά έχει με τους Έλληνες ο Πολ;

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Πάλι μπροστά μας ο Τόμσεν-Τι δουλειά έχει με τους Έλληνες ο Πολ;

​Μπορεί οι περισσότεροι Έλληνες όταν ακούνε Τόμσεν να φτύνουν τον κόρφο τους, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τον τσάρο της ελληνικής οικονομίας Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος φρόντισε να συναντήσει… κρυφά τον σκληρό του ΔΝΤ την περασμένη Κυριακή, πριν βρεθεί τετ α τετ με τον Γερμανό ομόλογο του Β.Σόιμπλε.

Ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην τρόικα, ο οποίος είχε κάνει κάποτε την Αθήνα δεύτερο σπίτι του, περνώντας χαλαρές στιγμές σε ακριβά σπίτια, ξενοδοχεία και εστιατόρια, είναι πλέον διευθυντής του Ταμείου για ολόκληρη την Ευρώπη, είναι δηλαδή ένα πρόσωπο με το οποίο η ελληνική κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να συνομιλεί, ιδίως αν φύγει η τρόικα!!

Αυτή είναι και η τραγική ειρωνεία της κατάστασης…

Ο εκδότης της Real News και σχολιαστής του κεντρικού δελτίου του Star, Ν.Χατζηνικολάου, μιλώντας στην Μάρα Ζαχαρέα, είπε χαρακτηριστικά ,«αν η τρόικα φύγει, αυτό σημαίνει ότι εμείς θα μιλάμε κεντρικά με το ΔΝΤ, δηλαδή θα μιλάμε ή με τον Τόμσεν ή με την διευθύντρια του Ταμείου, Κ.Λαγκάρντ».

«Επομένως... πάλι μπροστά μας τον κύριο Τόμσεν θα βρούμε» συνέχισε ο κ.Χατζηνικολάου.

Το υπουργείο Οικονομικών πάντως, σχολιάζοντας τη μυστική συνάντηση Τόμσεν-Βαρουφάκη έκανε λόγο, για μια φιλική συνάντηση γνωριμίας ��ων δύο ανδρών.

«Ο Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης συναντήθηκε με τον Διευθυντή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΔΝΤ Π.Τόμσεν στο Παρίσι το Σαββατοκύριακο. Η συνάντηση ήταν φιλική και απέβλεπε στη γνωριμία των δύο ανδρών δεδομένων των νέων αρμοδιοτήτων τους» ανέφεραν χαρακτηριστικά, με το ΔΝΤ να ξεκαθαρίζει πως οι δύο άντρες ΔΕΝ είπαν κουβέντα για το ελληνικό χρέος.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top