Γιούνκερ σε Τσίπρα: αυτ�� το χαρτί δεν περνάει πουθενά

«Φέρε μας συγκεκριμένα στοιχεία» του ζήτησε

Γιούνκερ σε Τσίπρα: αυτό το χαρτί δεν περνάει πουθενά

Ασαφές χαρακτήρισε το non paper της κυβέρνησης για τη συμφωνία-γέφυρα που επιδιώκει ενόψει των επόμενων μηνών, ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζ. Κ. Γιούνκερ, κατά τη συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό Α. Τσίπρα, όπως μετέδωσε για το δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, ο Θ. Αθανασίου από τις Βρυξέλλες.

«Δέχομαι να κάνω τον διαμεσολαβητή και να μιλήσω στους εταίρους» φέρεται να ανέφερε αρχικά ο Γιούνκερ στον Έλληνα πρωθυπουργό, αλλά πρόσθεσε: «Όμως, αυτό το χαρτί δεν περνάει, ούτε από Eurogroup ούτε από καμιά πρωτεύουσα. Δεν έχει νούμερα, δεν έχει μέτρα. Φέρε ένα πρόπλασμα προγράμματος, ώστε να μπορέσει να περάσει από ένα Eurogroup και μετά θα τα ξαναπούμε» δεσμεύθηκε ο πρόεδρος της Κομισιόν.

Σύμφωνα επίσης με τελευταίες πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, ύστερα από ένα κενό πληροφόρησης αρκετών ωρών που προκάλεσε ακόμα και υπόνοιες… απουσίας της, η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στο Euroworking Group από τον Καθηγητή Γιώργο Χουλιαράκη, που είναι ο νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top