Λύνεται το «μυστήριο»: Αύριο ανακοινώνει το όνομα για τον ΠτΔ ο Τσίπρας

«Επικρατέστερο όνομα ο Αβραμόπουλος» αναφέρει η Αυγή

Λύνεται το «μυστήριο»: Αύριο ανακοινώνει το όνομα για τον ΠτΔ ο Τσίπρας
Αύριο αναμένεται να λυθεί το «μυστήριο» με την υποψηφιότητα για την Προεδρία της Δημοκρατίας που θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του ονόματος θα γίνει από τον Αλέξη Τσίπρα κατά την πανηγυρική συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, με την ονοματολογία… να κρατεί καλά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου παραμένει το πρώτο στη λίστα και ο Επίτροπος Μετανάστευσης είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για τη διαδοχή του Κάρολου Παπούλια.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το θέμα να συζητήθηκε και στη σημερινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, καθώς ο πρόεδρος της Κομισιόν θα ήθελε να ενημερωθεί για το ποιος θα αντικαταστήσει τον κ. Αβραμόπουλο εάν αυτός προταθεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σε σημερινό της δημοσίευμα, πάντως, η Αυγή δείχνει ξεκάθαρα προς την πλευρά του Επιτρόπου Μετανάστευσης σε δημοσίευμα με τίτλο «Αβραμόπουλος, η επικρατέστερη υποψηφιότητα».

«Σε ό,τι αφορά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, από τα ονόματα που συζητιούνται στον δημόσιο διάλογο επικρατέστερο είναι, όπως όλα δείχνουν, αυτό του Έλληνα επιτρόπου Μετανάστευσης στην Κομισιόν, Δημήτρη Αβραμόπουλου» τονίζει -μεταξύ άλλων- το δημοσίευμα. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top