Χρυσοβελώνη: Οι πολίτες έστειλαν στην αντιπολίτευση όσους έλεγαν περί διαχειρίσιμου χρέους

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν κοροϊδεύει τους Έλληνες»

Χρυσοβελώνη: Οι πολίτες έστειλαν στην αντιπολίτευση όσους έλεγαν περί διαχειρίσιμου χρέους
«Οι πολίτες έστειλαν στην αντιπολίτευση εκείνους που έλεγαν πως το δημόσιο χρέος είναι “διαχειρίσιμο και βιώσιμο”» δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχολιάζοντας τις προτάσεις του Γιάνη Βαρουφάκη για το ελληνικό χρέος.

«Η κυβέρνηση εθνικού σκοπού επιδιώκει να φέρει θετικό αποτέλεσμα για την πατρίδα χωρίς να κοροϊδεύει τους Έλληνες. Στόχος είναι να αφαιρέσει το άχθος ενός τερά��τιου, μη διαχειρίσιμου χρέους από τις πλάτες του ελληνικού λαού» πρόσθεσε η ίδια.

Συνεχίζοντας κα Χρυσοβελώνη, κάλεσε όσους ανησυχούν για την ορολογία της διαπραγμάτευσης «να ρωτήσουν τον κ. Σαμαρά, έστω και με τεράστια καθυστέρηση, τι εννοούσε όταν έλεγε πως η Ελλάδα θα λάβει “βοήθεια χρέους” υπό την μορφή νέων δανείων». Παράλληλα, έστειλε μήνυμα με αιχμές στην αντιπολίτευση: «Αν κάποιοι δεν θέλουν να βοηθήσουν, καλά θα κάνουν να κάτσουν στην άκρη που τους έβαλε ο ελληνικός λαός».

Τέλος, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε ότι στόχος του κόμματός της είναι «να σταματήσει η υπερχρέωση της χώρας, να ξεκινήσει η ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας και να ανασάνει επιτέλους η κοινωνία». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top