Τα παιδιά των μεταναστών φέρνουν τα πρώτα σύννεφα στην σχέση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Αντίθετος με τις εξαγγελίες Χριστοδουλοπούλου ο Καμμένος

Τα παιδιά των μεταναστών φέρνουν τα πρώτα σύννεφα στην σχέση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

​Τα παιδιά των μεταναστών φέρνουν τα… πρώτα σύννεφα σ��ον «γάμο» του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Λίγα 24ωρα μετά τις εξαγγελίες της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής Τασίας Χριστοδουλοπούλου πως η κυβέρνηση θα δώσει ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στην Ελλάδα, τη λεγόμενη δεύτερη γενιά μεταναστών, καθώς αποτελεί και προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Καμμένος εξέφρασε ανοιχτά την διαφωνία του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων διαβεβαίωσε πως οι βουλευτές του θα ψηφίζουν ανάλογα με τις αρχές τους ,ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι, αν δεν συμφωνούν σε κάτι, δεν θα το ψηφίζουν.

Σχολιάζοντας τις εξαγγελίες της Χριστοδουλοπούλου, ο κ.Καμμένος τόνισε πως δεν δέχεται τα παιδιά των μεταναστών, δηλαδή της δεύτερης γενιάς μεταναστών, που γεννήθηκαν στην Ελλάδα να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια.

Αντιθέτως, «για αυτά της 3ης γενιάς που μεγαλώνουν εδώ, πηγαίνουν στον στρατό, έχουν ενταχθεί στην πατρίδα και σέβονται τους νόμους και το Σύνταγμα, δεν νομίζω πως υπάρχει κανείς που θα έχει πρόβλημα» συνέχισε.

«Οι ΑΝΕΛ είμαστε μία Κοινοβουλευτική Ομάδα 13 βουλευτών, η οποία, αυτή τη στιγμή, ψηφίζει ανάλογα με τις αρχές με τις οποίες εξελέγη μέσα στη Βουλή. Εάν λοιπόν ένα νομοσχέδιο είναι αντίθετο προς τις αρχές μας και, ιδίως, τις κόκκινες γραμμές, δεν θα το ψηφίζουμε. Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν είναι πρόβατα, θα ψηφίζουν κατά τη συνείδησή τους, όπως το Σύνταγμα ορίζει», τόνισε ο κ.Καμμένος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top