Α. Γεωργιάδης: «Μακάρι να πετύχει η πρόταση Βαρουφάκη»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει στροφή προς τον ρεαλισμό»

Α. Γεωργιάδης: «Μακάρι να πετύχει η πρόταση Βαρουφάκη»

​Την ευχή του να πετύχει η πρόταση του Γιάνη Βαρουφάκη και την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει στροφή στον ρεαλισμό, εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Α. Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm.

«Η απάντηση της αγοράς σήμερα και η άνοδος του χρηματιστηρίου, σε όλη την Ευρώπη, νομίζω ότι προμηνύει ελπίδες συμφωνίας. Η πατρίδα είναι υπεράνω όλων. Αν καταφέρει η κυβέρνηση και καταλήξει σε μια επωφελή για την Ελλάδα συμφωνία, η οποία θα βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των πολιτών δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μεμψιμοιρεί», είπε ο κ. Γεωργιάδης και σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Βαρουφάκη ότι το κούρεμα χρέους αφαιρείται από την διαπραγματευτική ατζέντα της Ελλάδας είπε:

«Αντιλαμβάνομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει μια μικρή στροφή προς τον ρεαλισμό. Η πρόταση του κ. Βαρουφάκη είναι όσα έλεγε και πριν την προεκλογική περίοδο. Αλλά δεν είναι αυτό που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ βλέπω την χθεσινή πρόταση Βαρουφάκη, ένα είδος γέφυρας μεταξύ της παλαιάς θέσης του ΣΥΡΙΖΑ και αυτού που έλεγε ο κ. Βαρουφάκης. Μακάρι να την πετύχει».

Ευχήθηκε τέλος να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή συμφωνία για τη διαχείριση του χρέους.

«Μακάρι να έχουμε την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τη διαχείρηση του χρέους. Θα ήταν μια φανταστική λύση αν την πετυχαίναμε. Το ότι το είπε ο κ. Βαρουφάκης δεν σημαίνει ότι θα γίνει», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top