Ο Κατρούγκαλος απαντά: Πότε θα δοθεί αύξηση στους δημοσίους υπαλλήλους;

«Θα γίνουν 15.000 προσλήψεις σε Υγεία, Παιδεία και ελεγκτικούς μηχανισμούς»

«Οι προσλήψεις θα γίνουν όπου υπάρχουν ανάγκες» ξεκαθάρισε ο Γιώργος Κατρούγκαλος στον Σκάι, ανακοινώνοντας 15.000 προσλήψεις σε Υγεία, Παιδεία και ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης εξαπέλυσε βέλη στην προηγούμενη κυβέρνηση τονίζοντας ότι «η αξιολόγηση ήταν φερετζές για την απόλυση» και υποσχέθηκε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε ένα τίμιο σύστημα αξιολόγησης και κινητικότητας που δεν θα στοχεύει στην απόλυση.

Ο κ. Κατρούγκαλος υπογράμμισε ότι θα εφαρμοστούν περίπου 3.500 υπάλληλοι θα επιτρέχουν στο Δημόσιο από την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων. Όσον αφορά, εξάλλου, το θέμα των αυξήσεων στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, ξεκαθάρισε: «Μέχρι να ανακάμψει η οικονομία δεν μπορεί να βελτιωθεί η μισθολογική κατάσταση των δημοσίων υπαλλήλων».

Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναφέρθηκε και στο θέμα της ΕΡΤ, κάνοντας λόγο για μια δημόσια ραδιοτηλεόραση και όχι μια πελατειακή και κυβερνητική τηλεόραση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top