Μόνο στο star.gr: Διαψεύδει η κυβέρνηση τα περί πρότασης στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας για ΠτΔ

Τι απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν

Μόνο στο star.gr: Διαψεύδει η κυβέρνηση τα περί πρότασης στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας για ΠτΔ

​Τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η κυβέρνηση έκανε πρόταση στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας, Αναστάσιο για να είναι υποψήφιος Προέδρος της Δημοκρατίας διέψευσε κατηγορηματικά στο star.gr ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε ότι όσα γράφονται δεν είναι έγκυρα και πρόσθεσε με νόημα ότι θα διαψευσθούν σύντομα και από τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν αμέσως μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Αθήνα.

Τα δημοσιεύματα αυτά ανέφεραν ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας είναι ένα πρόσωπο που χαίρει γενικότερης εκτιμήσεως, ένας διακεκριμένος ιερωμένος, ο οποίος θα μπορούσε να προσδώσει ιδιαίτερο συμβολισμό στην προεδρική εκλογή.

arxiepiskopos-alvanias.jpg

Μάλιστα τόνιζαν ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος αρνήθηκε την πρόταση της κυβέρνησης, επικαλούμενος το ποίμνιό του στην Αλβανία και το κοινωνικό του έργο εκεί.

Σε ερώτηση πάντως του star.gr για το ποια είναι τα πρόσωπα που σκέφτεται η κυβέρνηση για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο κ. Σακελλαρίδης δεν έκανε κανένα σχόλιο, υποστηρίζοντας ότι τις όποιες ανακοινώσεις θα τις κάνει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας.

Ρεπορτάζ: Ευαγγελία Ντούρου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top