Πάνος Σκουρλέτης: Σταδιακή επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ

Ποιές ρυθμίσεις ανέφερε σε συνέντευξη του ο Υπουργός Εργασίας;

Για σταδιακή επαναφορά του κατώτατου μισθού έκανε λόγο σε πρωινή συνέντευξή του νέος Υπουργός Εργασίας. Σχολιάζοντας το επιπλέον κόστος που θα σημαίνει αυτό για τις ελληνικές επιχειρήσεις σημείωσε ότι θα δοθούν κίνητρα σε όσους χρωστούν.

«Λέμε λοιπόν ότι αυτό το μέτρο πρέπει να συνδυαστεί αφού προηγουμένως έχουν υπάρξει συγκεκριμένες ρυθμίσεις για τις επιχειρήσεις που θα τις δώσουν ανάσες. Δηλαδή εάν σε κάποιον μπορέσεις τις οφειλές του στα ταμεία σε τράπεζες να του τις ρυθμίσεις..» είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης.

Ο νέος υπουργός σε ερώτηση τι θα γίνει για όσους είναι συνεπείς, απάντησε: «Αν δεν χρωστάει τότε αυτός λοιπόν τότε μπορεί να ανταπεξέλθει άμεσα»

«Η επαναφορά του θεσμού των συλλογικών συμβάσεων, της μετενέργειας, του ρόλου του ΟΜΕΔ, η κατάργηση του νόμου της επιστράτευσης. -Προηγούνται οι ρυθμίσεις και μετά ο μισθός στα 751; -Αυτό είναι σαφές» είπε ο Υπουργός Εργασίας, αναφερόμενος σε μια σειρά από ρυθμίσεις στο θέμα των εργασιακών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top