Μπαλτάκος: «Πιο Κέντρο πεθαίνεις η ΝΔ»

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ένα αληθινά δεξιό κόμμα» υποστήριξε

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ένα αληθινό δεξιό κόμμα. Η ΝΔ δεν μπορεί να στρέφεται στο Κέντρο. Πιο Κέντρο, δεν γίνεται. Πεθαίνεις. Αν η ΝΔ θέλει να στραφεί προς το Κέντρο – στο οποίο ήδη βρίσκεται – θα καταδικαστεί μονίμως, όχι πρόσκαιρα. Θα παίζει στη Β’ πολιτική εθνική» υποστήριξε ο πρώην γγ του υπουργικού συμβουλίου, Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας στον Βήμα 99,5.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η ΝΔ πρέπει να καταλάβει την ανάγκη «να ξαναγίνει κεντροδεξιό και όχι μόνο κεντρώο κόμμα». Όπως συμπλήρωσε, «αυτοί που λένε ότι είναι κεντρώοι, δεν έχουν καμία ιδεολογική υπόσταση. Αν η ΝΔ ήταν κεντροδεξιό κόμμα, όπως την οραματίστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, δεν θα είχε τότε δεξιά της ένα 12%».

Για τις ΡΙΖΕΣ, ο κ. Μπαλτάκος ανέφερε ότι δεν έχει εξαγγείλει τίποτα. «Είπα ότι αν προχωρήσει αυτό το κόμμα θα έχει αυτή την ονομασία. Δεν προχώρησα όμως. Τώρα, μετά από τις εκλογές, και όταν κάτσει λίγο ο χρόνος, θα ξαναγίνουν συζητήσεις…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top