N. Παππάς: όχι σε παράταση του προγράμματος, ναι σε νέο πολιτικό πλαίσιο

«Η προθεσμία της 28ης Φεβρουαρίου δεν υφίσταται»

N. Παππάς: όχι σε παράταση του προγράμματος, ναι   σε νέο πολιτικό πλαίσιο

«Όχι» σε παράταση του προγράμματος, αλλά «ναι» σε ένα νέο πολιτικό πλαίσιο, απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς, σχετικά με το αν θα υπάρξει παράταση του προγράμματος, λόγω της λήξης του στις 28 Φεβρουαρίου.

«Παράταση του προγράμματος το οποίο αποδοκίμασε ο ελληνικός λαός όχι. Μπορούμε να συζητήσουμε με του�� εταίρους να διαμορφώσουμε ένα πολιτικό πλαίσιο για να καταλήξει σε μία αμοιβαία αποδεκτή και επωφελή λύση» απάντησε συγκεκριμένα σε σχετική ερώτηση, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

«Το dead line της 28ης Φεβρουαρίου δεν υφίσταται. Θα διαμορφωθεί ένα πολιτικό πλαίσιο σύμφωνα με τις προτάσεις που θα τους παρουσιάσουμε» τόνισε ο υπουργός Επικρατείας.

Σχετικά με το προγραμματισμένο για σήμερα γεύμα στο Στρασβούργο, της Άνγκελας Μέρκελ, με τον Φρανσουά Ολάντ και τον Μάρτιν Σουλτς, ο κ. Παππάς δήλωσε:

«Στην κ. Μέρκελ θα ευχηθούμε καλή όρεξη αλλά δεν θα την αφήσουμε να φάει τον ελληνικό λαό».

Ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε επίσης σχετικά με τη ρευστότητα των τραπεζών ότι «δεν υπάρχει καμία δήλωση από την πλευρά της ΕΚΤ που να θέτει ως προϋπόθεση τη λήψη μέτρων, που αναφέρονται στο email Χαρδούβελη για την τραπεζική σταθερότητα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top