Άρωμα γυναίκας στην παράδοση-παραλαβή του υπουργείο Τουρισμού

Εύσημα σε Κεφαλογιάννη από Κουντουρά και Σταθάκη

Άρωμα γυναίκας είχε σήμερα η παράδοση παραλαβή στο Υπουργείο Τουρισμού με την Όλγα Κεφαλογιάννη να παραδίδει στην αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά αλλά και στον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για το έργο της απερχόμενης υπουργού Τουρισμού.

Ο Γιωργος Σταθάκης, μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κοινή Κρητική καταγωγή που έχει με την απερχόμενη υπουργό Τουρισμού και ήταν ίσως ο μοναδικός υπουργός που παρέλαβε δίνοντας συγχαρητήρια στην προκάτοχό το.

«Υπάρχει μια βαθιά Κρητική αλληλεγγύη που επιτρέπει αποκλειστικά και μόνο καλά λόγια. Θέλω να συγχαρώ δημόσια την κα Κεφαλογιάννη για το έργο το οποίο άφησε στο υπουργείο Τουρισμού και το λέω προερχόμενος από ένα νησί, την Κρήτη, που μέσα στην βαθιά οικονομική κρίση που ζούμε συγκράτησε θέσεις εργασίας κλπ.» δήλωσε ο κ. Σταθάκης.

Με το νέο κυβερνητικό σχήμα η Όλγα Κεφαλογιάννη παρέδωσε ουσιαστικά σε δυο υπουργούς. Παλιές γνώριμες με την Έλενα Κουντουρα, καθώς ήταν στη Νέα Δημοκρατία πριν την διαγράψει ο Αντώνης Σαμαράς, μίλησε για την νέα αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού αλλά και τον νέο πρωθυπουργό .

«Να σας ομολογήσω ότι χαίρομαι που παραδίδω σε μια γυναίκα από τις 6 που υπάρχουν στο νέο σχήμα των 40 ατόμων αλλά και ότι ο νέος πρωθυπουργός είναι 40 ετών, δηλαδή λίγους μήνες πιο μεγάλος από εμένα. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το έργο που επιτελέσαμε, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για τα απ��τελέσματα που παράξαμε» σημείωσε η κα Κεφαλογιάννη

«Θέλω να ευχαριστήσω την κα Κεφαλογιάννη για το έργο που έχει επιδείξει στο υπουργείο Τουρισμού και θα ήθελα και στο μέλλον να έχουμε μια ειλικρινή συνεργασία» δήλωσε η κα Κουντουρά από την πλευρά της.

Το dress code της σημερινής παράδοσης-παραλαβής είχε απ’ όλα. Τον Γιώργο Σταθάκη χωρίς γραβάτα την Όλγα Κεφαλογιάννη ντυμένη στα κόκκινα και στα μαύρα και την Έλενα Κουντουρά με ένα μαύρο κοστούμι.

Η νέα αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, πάντως, δεν είναι άγνωστη στο εξωτερικό τουλάχιστον σε όσους ασχολούνται με τη μόδα. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική υπήρξε ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα σε όλο τον κόσμο που συνεργάστηκε για χρονιά με τον Βερσάτσε αλλά κ��ι τον Γκαλιάνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top