ΟΔΗΓΙΕΣ προς υπουργούς: Τι τους είπε ο Αλέξης Τσίπρας όταν έκλεισαν οι κάμερες

Τους ζήτησε προσοχή και όχι σπατάλες

ΟΔΗΓΙΕΣ προς υπουργούς: Τι τους είπε ο Αλέξης Τσίπρας όταν έκλεισαν οι κάμερες

​Προσοχή στις εξαγγελίες τους, σωστό συντονισμό και αλληλεγγύη ζήτησε από τους υπουργούς του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μόλις έκλεισαν οι κάμερες, κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τους υπουργούς του να υπάρχει κοινωνική λειτουργία της κυβέρνησης αλληλεγγύης, σωστός συντονισμός, ενώ τους συνέστησε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις εξαγγελίες, τονίζοντάς τους ότι εκείνος θα δώσει το στίγμα στις προγραμματικές δηλώσεις.

Επίσης, ο πρωθυπουργός ήταν κατηγορηματικός όταν τους ζητούσε να μην κάνουν σπατάλες. Συγκεκριμένα, τους είπε ότι θα υπάρξει συρρίκνωση στα αεροπορικά εισιτήρια και ότι θα ταξιδεύουν στην οικονομική θέση, ενώ τους τόνισε ότι θα υπάρχει μείωση στους μετακλητούς υπαλλήλους, στα αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιούν και στην φρουρά τους.

Τους υπογράμμισε επίσης ότι θα πρέπει να δείξουν μεγάλη εμπιστοσύνη στους διοικητικούς υπαλλήλους των υπουργείων και να εμπιστευθούν την εμπειρία και τις γνώσεις τους.

Συστάσεις έκανε ο κ. Τσίπρας και για τη συμπεριφορά τους, ζητώντας τους να δείξουν το πολιτικό ύφος και ήθος της κυβέρνησης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top