Μοσκοβισί : καθαρό σήμα από το Eurogroup για επανέναρξη συζητήσεων με την Ελλάδα

Αλλά προϋπόθεση η ολοκλήρωση της αξιολόγησης

Μοσκοβισί : καθαρό σήμα από το Eurogroup για επανέναρξη συζητήσεων με την  Ελλάδα

“Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες σήμερα, το Eurogroup θα δώσει ένα καθαρό σήμα, ότι πρέπει να υπάρξει επανέναρξη των συζητήσεων με εποικοδομητικό τρόπο, η Κομισιόν είναι έτοιμη να βοηθήσει την Ελλάδα για την δημιουργία θέσεων εργασία και ανάπτυξης, στο πλαίσιο των συμφωνιών” δήλωσε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε. Π. Μοσκοβισί, πριν την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Eurogroup. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι “θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Α.Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής”.

Σχολιάζοντας μάλιστα τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα, ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε. τόνισε ότι “ο ελληνικός λαός μίλησε, εκφράστηκε, η εντολή στην νέα κυβέρνηση είναι καθαρή, η νέα κυβέρνηση έχει όλη την απαραίτητη νομιμοποίηση, ας σχηματιστεί η κυβέρνηση και εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την Ελλάδα να αποπληρώσει το χρέος της”.

Όμως ο Π. Μοσκοβισί έθεσε ως προϋπόθεση την ολοκλήρωση του 5ου ελέγχου ( δηλαδή της αξιολόγησης του προγράμματος) για να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση για την επόμενη μέρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top