Συγχαρητήρια στον Α. Τσίπρα από τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

Δηλώνει έτοιμος να συνεργαστεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

​Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για τη νίκη τους στις εκλογές, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δηλώνει έτοιμη να συνεχίσει να βοηθά την Ελλάδα στην επίτευξη αυτών των στόχων», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Γιούνκερ, προσθέτοντας ότι προσβλέπει σε μια συνεργασία μαζί του προς όφελος των πολιτών της Ελλάδας και της ΕΕ.

Η επιστολή του προέδρου της Κομισιόν στον Έλληνα πρωθυπουργό

«Εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και εμού του ιδίου θα ήθελα να σας συγχαρώ για την επιτυχία σας στις ελληνικές εκλογές. Θυμάμαι τότε που συναντηθήκαμε στο debate που οργάνωσε η EBU στο Ε.Κ. κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής μας καμπάνιας πέρυσι. Το να προωθήσουμε βιώσιμες λύσεις για την απασχόληση και την ανάπτυξη, εξασφαλίζοντας παράλληλα δημοσιονομική σταθερότητα είναι μια κοινή πρόκληση στο σύνολο της Ε.Ε. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δηλώνει έτοιμη να συνεχίσει να βοηθά την Ελλάδα στην επίτευξη αυτών των στόχων.

Προσβλέποντας να εργαστώ μαζί σας προς όφελος των πολιτών της Ελλάδας και της Ε.Ε., ειλικρινά δικός σας.

Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top