ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Πολλά τηλέφωνα μεταξύ Σαμαρά και Καραμανλή-Τι συμβαίνει στη ΝΔ

Ραγδαίες εξελίξεις με αφορμή τα εκλογικά αποτελέσματα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Πολλά τηλέφωνα μεταξύ Σαμαρά και Καραμανλή-Τι συμβαίνει στη ΝΔ

Η ψυχρολουσία των εθνικών εκλογών με την ήττα της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ έχει φέρει προβληματισμό και αναστάτωση στην Συγγρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, αμέσως μετά την ανακοίνωση των exit polls και μέχρι αυτή την ώρα οι κκ Σαμαράς και Καραμανλής είναι σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος της Real News Χρ.Κοραή στον εκλογικό μαραθώνιο του Star Channel, έχουν γίνει πολλά τηλέφωνα τις τελευταίες ώρες μεταξύ των κκ Σαμαρά και Καραμανλή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ.Σαμαράς και ο πρώην πρωθυπουργός σχολιάζουν αναλυτικά τα εκλογικά αποτελέσματα και οργανώνουν τις κινήσεις τους για την επόμενη μέρα της ΝΔ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ.Καραμανλής παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις, καθώς θεωρείται το μοναδικό πρόσωπο που θα μπορούσε να συνενώσει την λαϊκή δεξιά με τους φιλελευθέρους και νεοφιλελεύθερους

Χιλιάδες τηλεφωνήματα έγιναν και μεταξύ των γαλάζιων στελεχών για την ήττα της Νέας Δημοκρατίας.

Εν τω μεταξύ, όπως πρώτο αποκάλυψε το Star, στον ΣΥΡΙΖΑ σκέφτονται να προτείνουν για πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κώστα Καραμανλή. Γεγονός που επιβεβαίωσε νωρίτερα και ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και υποψήφιος στη Β΄ Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Παππάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top